• WELKOM OP DE WEBSITE VAN

    schietbioscoop van Seventer

  • ONZE VISIE EN MISSIE

    Draagvlak en vertrouwen voor Jagend Nederland.

  • ONZE VISIE EN MISSIE

    Draagvlak en vertrouwen voor Jagend Nederland.

1e Jagerscafé van 2017 bij schietbioscoop van Seventer!

 1e Jagerscafé van 2017 bij schietbioscoop van Seventer!
vrijdag 1 september 2017 -

Op zondag 1 oktober vindt het eerste jagerscafé van 2017 plaats bij Schietbioscoop van Seventer! Benieuwd naar de verschillende activiteiten? Lees dan snel even verder.


1e Jagerscafé bij schietbioscoop van Seventer

Op zondag 01 oktober a.s. organiseren wij van 10:00 tot 14:00 het eerste jagerscafé van 2017.

Op de agenda staat een workshop over het doden van aangeschoten grof- en kleinwild. Iedere jager of hondenman / vrouw krijgt eens te maken met aangeschoten en/of aangereden wild.

In groepjes van 10 rouleert u langs professionals die samen met u de volgende onderwerpen behandelen; het doden van water- en veerwild, haarwild en grofwild, elk met zijn specifieke benadering. Tevens krijgt u de mogelijkheid om - tegen gereduceerd tarief - in de schietbioscoop enkele vangschoten op grofwild te plaatsen. Het is de bedoeling dat u zelf het (dode) wild ter hand neemt en leert en ervaart wat de beste manier is om snel met het mes of met de hand te doden.Er is ruimte voor maximaal 40 personen. Kosten voor deze workshop; € 15,00 p.p.  Kosten schietbioscoop € 1,00 per schot. U kunt ter plekke betalen. Op de schietbaan zijn speciale nazoekbuksen beschikbaar, maar u kunt uiteraard ook met uw eigen buks schieten.

Aanmelden

Geinteresseerd? Meld u aan via info@schiet-bioscoop.nl.


We zien u graag op zondag 1 oktober!

Reageren?

< Terug naar het overzicht

2016 © Schietbioscoop van Seventer.